Verksamhet

Projekt, uppdrag och ceremonier

Vid Läkegården pågår alltid olika projekt. Det kan vara shamanska utforskanden, hantverk, naturmöten, husrenovering enligt shamansk modell eller något slags lärande. Äventyr pågår runtomkring oss, med oss och för oss. Andevärlden är ständigt närvarande.

Jag gör även saker på andra platser än Läkegården. Jag håller kurser och workshops på andra ställen i Sverige och ute i världen och jag har exempelvis varit på Mundekulla och Stjärnsund. Jag far till kraftplatser, (mänskligt skapade och speciella naturområden som berg, sjöar, grottor) platser som behöver helas eller platser för möten med exempelvis Väsen i Sverige och utomlands. Ibland blir jag inbjuden till människor som bor på spännande platser vi kan utforska tillsammans och detta är alltid mycket roligt. Jag har arbetat shamanskt bland annat i Japan, Grönland, Malta och Wales.

Jag besöker också platser som har med shamanism eller med mitt liv som shaman att göra. Det kan vara en plats som håller en speciell kunskap, har en uråldrig historia eller exempelvis håller Runor. Detta sker också inom Sverige (till exempel hällmålningar) och utom Sverige – vikingatida platser (Norge, Island till exempel) och magiska platser (Irland, Skottland med flera) Jag lever ett spännande liv!

Recensioner

Eva Hjelden

Tekla er en sjaman som har direkte kontakt med åndeverden og har hjulpet og inspirert meg gjennom mange år. Jeg har fått hjelp med selvutvikling og fått et nytt liv rett og slett med hjelp av henne og åndeverden. Sjamansk heling er en opplevelse i seg selv, går rett til kjernen!

Kalle Svensson

One can speak of multicultural Shamanism. It feels like shamanism is so varied and adapted and adaptable. It is not so traditional weight but is shaped by what is required for the moment, here and now. With a lot of play, curiosity and permission to test and thus break new ground. It is sobering with a hard focus when needed. To create with the help and support of nature and its essence, spirit and healing energy world. Provides a never-ending stream of new lessons and acquaintances that promotes personal development on many levels. Where work is in the nature of our total best. Pretty hard to explain something, I thought that was obvious to everyone, but I now realize it is not at all. Comparatively unique shamanic environment and education.

Elin Sörstedt

Så tacksam att förstå

få dela kraft

att känna min

att få tillåtelse

och bekräftelse

och ge tillåtelse

tack för din vägledning

ser fram emot vår fortsättning

Camilla Måne

Vilken gåva att få komma hit och landa djupt i naturen...fyllas med näring och helande från skogen och dina trädgårdar.

Vilken gåva att du finns och skapar allt detta för andra att ta del av och läkas.

Vilken kraft det ger mig att se hur du lever ditt syfte för att hela världen.

Vilken tur att jag kan komma igen och ta in ännu mer!

Kramar till dig själva syster!

Carina

Jag har äntligen mött min fulla kraft – den stärktes av din och med hjälp av dig så vågade jag att släppa den lös. Den var god! Jag är inte längre rädd.

Bra att veta om att hälsa på

Du är välkommen på aktiviteter, workshops, kurser och läger.
Jag erbjuder aktiviteter, happenings, av olika slag. Det är sejder, trumcirklar, valfärder, småceremonier, dans, skapande i trädgården, utflykter... när andan faller på. Vill du veta när dessa inträffar så mejla och säg att du vill in på mejlinglistan. De kan utföras alltifrån spontant till efter lång planering. Betalningen för dessa är oftast donation. Om det känns jobbigt att bestämma själv vad deltagandet är värt så fråga gärna vad folk brukar ge.
Det står om workshops, kurser och läger på annan plats på hemsidan.

Om du vill komma och arbeta i trädgården (eller liknande) för att lära dig, så formar vi grupper och gör detta då och då under sommarhalvåret. Detta kan stå med i programmet men det kan också bli andra tillfällen till detta om flera visar intresse. Om du vill arbeta av ett helande eller en kurs istället för att betala så görs detta i innan jag gör min del av arbetet och då utför du ett jobb som behöver göras i största allmänhet.

Besök till affär, trädgård, eller utställning; Det finns vissa öppetdagar i programmet (ingen anmälan behövs) och utöver dessa kan besök bokas . I dessa besök ingår ej övernattning.

Om du anmält dig så kommer du (om du inte blivit påkörd och ligger på sjukhus eller så). Om du uteblir eller avanmäler dig med för kort varsel så tar du energi från gruppen och aktiviteten så du behöver ta ansvar för din närvaro. Ofta gör jag en planering för varje person så var snäll och slösa inte bort min tid. Om du är tveksam anmäler du dig inte utan hör av dig nära inpå och kollar ifall det fortfarande finns plats och detta är helt ok!

Inga drop-in.
Ingen bed and breakfast.

Anledningen till att jag förtydligar detta är att allt fler vill komma och bara hälsa på när de har vägarna förbi och detta fungerar inte med den verksamhet jag har just nu. Det är väldigt trevligt men just nu inte möjligt.

Forum

Läkegården har ett forum där du kan delta och dela med dig av erfarenhet, samt ta del av andras perspektiv. Du hittar det här!

Utställning om vatten

Utställning om döden

Läkegården

Kontakt