Du vet väl att du kan köpa skivor och skrifter för shamanskt arbete på Läkegårdens webbshop?
Klicka här för att komma till den!

Läketing

J ag älskar att göra saker och detta har resulterat i att jag utövar ett antal hantverk. Därtill lägger jag mina shamanska förmågor och skapar föremål med syfte och kraft. Förutom shamanska arbetsredskap (som skallror, trummor, stavar etcetera) så tillverkar jag annat som kan hjälpa om behovet finns, alltifrån olika specialamuletter till julsaker som sprider lite extra julfrid.

Jag har en shamansk affär med arbetsredskap och helande hjälp. Det går att besöka den efter överenskommelse och det går att beställa över internet. Jag tillverkar även saker på beställning både hel- och halvfabrikat.
Alla intäkter går till att bygga upp trädgården.

Mitt Arbetssätt

Alla Deltagarna (=ingående ”saker”) är Frivilliga. Jag har alltså frågat dem;
Om de får plockas/hämtas/användas
Om de vill delta till just det syftet
Om de vill arbeta tillsammans med precis de deltagarna som är aktuella.

Ingenting har dödats för att bli ett redskap.
Allting tillverkas på olika sätt, alltså rätt sätt för just den ”saken”. Det finns inte två likadana av någonting. När den är tillverkad, laddar jag den med kraft, rätt syfte och ande. (Kraft och syfte laddas naturligtvis in även under arbetet.) Allting är helande oavsett vilket annat syfte det har, med andra ord har många dubbla syften.
Innan jag tar ut den i affären kollar jag att allt är rätt och att den är helt klar. Processen tar ofta flera veckor, ibland månader.
De är alla levande så behandla dem med respekt! De har ingående kunskaper om sig själva och kan utbilda Dig i sin tur. Köp inget som du inte kommer att använda och håll en bra relation med den.