Den Helande Trädgården

Trädgården består av olika helande rum och alla rummen har olika syfte. Allt i rummen är frivilliga deltagare och samarbetar om att hela. För varje år läggs det till rum och nästan omedelbart hittar människorna dem. I varje rum kan hjälpsökaren välja på olika metoder eftersom vi alla är olika. Rummen har affirmation, verser, sånger, övningar.... Man kan meditera där eller utöva ceremonier eller arbeta med sagor, eller bara vara...

Detta förföriska äventyr...

Min Trädgård är en Kärlekshistoria full av dramatik och fröjd. En Sagoskatt där allt är möjligt och bara Fantasin sätter gränser. Där leker jag med Drömmen och Verkligheten och De leker med Mig.

Jord är Gjord - en Miraklernas Mylla
Gjord är Jord - en Miraklernas Mylla

Trädgården viskar förföriskt åt mig och lockar ut mig i månsken och solsken. Nätter fulla av norrsken håller mig utomhus. Stjärnhimmeln väcker nyfikenhet och skönhetsupplevelser och regnbågen skänker sköna skatter. Dimman bjuder mig till dans och som en vän sa; ”Det bästa av tillfällen är när Markdimman smyger in med Älvor i följetåg och naturen tystnar för att i andakt se er förtrollande dans…”

Trädgården lever sitt eget liv med alla sina Invånare. Växter försvinner från en plats för att sedan plötsligt blomma på en annan. Väsen skymtar i skymningen och viskar på nätterna för att knyta kontakt och bjuda på ett fullt Liv – ett Helt Liv. Trädgården är full av djur som lever sitt liv där och skapar nytt liv och generöst bjuder på inblickar i sitt liv, eller djur som passerar förbi som tillfälliga spännande gäster. Allt och alla samarbetar för att hålla Sagan vid liv. Nya projekt visar sig i Visioner och ger Styrka, Glädje och Tålamod i sitt Skapande.

Rum lägges till rum och skapar nya möjligheter och Drömmar som går i uppfyllelse. Mjukt omgärdad av naturens skönhet vandrar jag omkring i drömmarnas rike. Kommer till en lugnets plats på en mjuk sittplats i det dolda, där tankarna finner vila och djup eller till en lekens och glädjens plats där själen sätter ny fart och lust. Kärleken och Överraskningen har också hittat hit och Romantikens sköra skönhet har ett eget rum. Kroppen får också sitt med alla rörelser och träning som automatiskt bjuds.

Som Stjärnan har sin plats på Himmelen
Som Rosen har sin plats på Jorden
Som Droppen har sin plats i Havet
Så har Kärleken en plats i Mitt Hjärta

Här möts alla sinnen och alla sinnesstämningar existerar. Ett heligt möte sker mellan Jorden och Solen med vattnet som det som befruktar och jag är delaktig och gläds åt famntaget. Livscirkeln går varv på varv i sin sköna spiral och återspeglas i årstidernas olika skönhet och styrkor.

Hell Dig Jord
MänniskoModer
Var fruktsam
i Himmelens Famntag

En trädgård ska vara full av kärleksfull njutning och spännande äventyr. Sådan är Min Trädgård.

Den Helande Trädgården

Kontakt