Läkecirkeln

Är du en helare?

Vill du hjälpa till att hjälpa och hela världen både vid katastrofer och mera kontinuerligt?
Kom med i vår Läkecirkel.

Bakgund

Det finns mycket i världen som skulle kunna vara bättre.
Är du trött på att bara se på eller vänta på att någon annan ska fixa till det? Kom med och arbeta med oss!

Läkecirkeln bildades 1997 av Tekla Drakfrände och fick snabbt medlemmar över hela jorden. Vid det här laget har vi arbetat med många olika spännande saker och gjort en verklig skillnad.

Alla jobbar på det sätt de kan, på den plats de befinner sig, i den omfattning de orkar. Det kostar inget och man får inget betalt.
I gruppen finns shamaner, folk som ger healing, häxor, folk som ber eller mediterar etc etc så hur varje person utför läkandet är upp till denna.

Gruppen har en yttercirkel och en innercirkel. Du bestämmer själv hur långt in du vill delta. Yttercirkelns uppdrag ligger i forumet och du kan delta anonymt, både genom att klicka, skriva på namnlistor, föreslå uppdrag och att genomföra dem. En del uppdrag kräver samordning och dessa sker i den inre cirkeln. Då vill jag veta vem du är och hur du jobbar. Du bestämmer själv hur mycket, när och vad du vill göra men om du arbetar så görs detta i en gemensam insats med oss andra. Dessa uppdrag kommunicerar vi om via mejl eller ibland telefon.

Väl komna till Läkecirkeln!
Tekla Drakfrände
Helande shaman, Rättvik

Om Tekla Drakfrände

Jag är en helande shaman och jag arbetar med Naturen, Väsen, Djur, Platser och Människor. Förutom att utöva de traditionella metoderna som exempelvis trumningar, själsåtervinningar och extraktioner är jag även en Bildritare och har en helande Trädgård.

Jag utför uppdrag åt Moder Jord och hennes Natur över hela jordklotet via trumresor, trumningar, ceremonier eller liknande. Jag tar emot budskap från henne, hennes rådare och från andevärlden.

Jag arbetar med - aldrig mot. Jag arbetar endast med frivilliga deltagare vare sig det är stenar eller människor... Jag gör hela tiden utforskande shamanska projekt för ökad och fördjupad kunskap. Jag bor och verkar på Läkegården utanför Rättvik och jag är grundare och värdinna för Läkecirkeln.

Kontakt