Läkning

Läkegården erbjuder många olika slags sätt att läka och bli hel på. Trädgården står öppen för alla besökare med alla sina möjligheter. Sagor väntar på att bli berättade och ceremonier på att bli utförda. Guidade meditationer, olika kort, kristaller, hälsokulor med mera finns att tillgå. Djur och växter finns närvarande att möta och helas av.

I gruppen arbetar vi med parsamtal, cirklar, olika reningar och utlevelsetekniker. Vi sjunger, dansar, målar och skriver. Kärleken står i fokus.

Jag kan utföra helanden och hämta svar och information åt dig. Om du inte har råd att betala så kan du arbeta av kostnaden exempelvis i trädgården.

Vi möts i ärlighet. Jag är ärlig mot dig och du mot mig. Om det är ett problem som du inte klarar av att berätta om (kanske ett missbruk eller något du skäms för) så kan jag arbeta med det utan att veta vad du vill läka.

Shamanskt Helande

Jag jobbar med traditionella shamanska metoder.
Jag börjar med att lägga rätt din rytm och ditt flöde med en trumning. Redan här kan annat helande börja ske och skador läka. Sedan tar jag bort det som inte är du, med hjälp av en skallra (extraktioner). Detta kan vara exemplevis blockeringar, dimslöjor, icke fungerande skydd, inflyttningar (se extraktionsfilm för fler exempel och förklaringar) och hämtar tillbaka det du förlorat (återhämtning av själsdelar, livskraft etc). Jag kan också återknyta kontakten med dig själv, läka sår och sprickor, bryta dåliga relationsband, balansera upp dig med mera. Jag utför resor in i Dödsriket om behovet finns. Vad som sker beror på vilka behov du har - syftet med helandet. Du behöver inte veta vad som behöver göras. När det är klart berättar jag för dig vad som skett.

Du behöver inte vara på plats. Om du vill ha den fulla upplevelsen av att bli helad bör vi vara på samma plats men om det räcker med effekten av att bli helad så kan arbetet ske på distans.

Läs mer

Effekten upplevs olika - beroende på vad vi jobbar med. En del får en omedelbar effekt, andra får den successivt på ca 5 månader och det beror på hur snabbt du klarar av att ta emot läkningen. Om upplevelsen blir för överväldigande kan hjälpsökaren ibland kämpa emot förändringen och då får denna person läkningen utspridd över tid (i steg för steg) för att underlätta. Ibland fortsätter effekten av läkningen även efter denna tid. Tänk dig att du är en tom dränerad damm och jag lagar dammen och fyller upp den igen. Detta kan vara själva helandet men på grund av att det åter finns vatten så flyttar växter och djur åter in och gör dammen levande =eftereffekt. Ibland ska jag också starta upp denne del av helandet.

Direkt efter helandet kan du både uppleva överskottsenergi eller trötthet men planera inte in något väldigt koncentrationskrävande direkt efteråt för säkerhets skull utan var snäll mot dig själv. (Ingen har hittills haft problem med att köra bil hem efteråt.)

Ibland fås också instruktioner på vad du behöver göra själv för att hålla det bra (detta gäller främst kroppen, exempelvis en ond rygg).

Helandena är stora och det ska gå minst 5 månader innan något nytt större arbete sker. Behovet av ett arbete till försvinner ofta när hela effekten kommit och ett negativt inre kaos kan uppstå om för mycket görs för fort.

Vill du att jag ska jobba med något speciellt så får du säga några ord om det när via träffas eller via telefon eller mejl, annars kan jag jobba enligt andevärldens instruktioner och då jobbar vi med det de tycker är viktigast att göra just nu. Det senare är oftast väldigt bra men om du har ett specifikt problem du vill ha hjälp med och kanske frågor runt detta så är det effektivare att berätta lite om det före.

Jag utför shamanskt helande på två nivåer som tar olika lång tid. Du bestämmer själv vad du vill ha. Andevärlden säger om det är något som jag ska jobba med och stoppar exempelvis om det är något du måste ta itu med själv och kanske lära dig av. Jag kollar med dem, före varje helande. Betala aldrig förrän vi pratat och jag kollat att jag ska utföra helandet åt dig.

Nivå 1

Vi jobbar med ett problem och det som har med det att göra – fokuserat arbete. Du vet vad du vill och vi pratar om ett problem som jag sedan arbetar med.

Pris: 900 kr

Betala via PayPal
OBS: Betala aldrig förrän vi pratat och är överens om att jag ska göra en vägledning eller ett helande!

Nivå 2

Vi tar även itu med annat och jag kanske lagar sprickor, tar bort relationskrokar, fyller på med energi, ser över chakrana eller annat som du behöver även om det ligger vid sidan om det du efterfrågar i första hand – brett arbete.

Pris: 1100 kr

Betala via PayPal
OBS: Betala aldrig förrän vi pratat och är överens om att jag ska göra en vägledning eller ett helande!

Recensioner

Jacob

Det känns som att det var helande att bara befinna sig på gården. Mycket som kom upp och bubblade och gjorde sig synligt. Gamla uttjänta mönster och dåliga tankar om mig själv som bearbetades och transformerades.

Själva helandet med Tekla var spännande och ganska pirrigt men väldigt lugnt, tryggt och trivsamt. Efter det fick jag reda på om vad som skett och vad hon sett och gjort. Det var häftigt att ta del av. Jag kände av effekten av energi som strålade ovanför mig hjässa och som en gren ut ur ryggen. Jag kände mig stark och lite pånyttfödd men lite fumlig och omtumlad som en nyfödd fågelunge.

Efter delade vi med oss av våra erfarenheter med mina vänner och glädjes med varandra.

På väg hem började jag gråta flera gånger under den dagen, ännu mer kom upp till ytan för att kunna synliggöras och släppas. Det blev en intensiv dag/ dagar och jag tog chansen att se det som kom med andra ögon och låta det komma ut och transformeras.

Jag är jätte glad och tacksam för att jag fick ta del av detta helande och känner att jag växer mera in i mig själv och mitt nya varande dag för dag. Tacksam för att jag har fått hjälp att ta tag i de bitar jag inte kunde eller orkade med förut i livet. Känns som jag växer hela tiden. Ibland ett steg bakåt och två steg framåt. Tack.

Kram Jacob

Anonym

Beskrivning av mitt helande;

De senaste månaderna har jag känt mig lite som en gammal bruksdamm så full med slam och skräp att det endast varit en tunn rännil smutsblandat vatten som rann igenom att ge kraft. Vilket såklart inte räckt till något. Nu när jag på vägen hem efter helandet kände efter var dammen klar och djup, de ruttna gamla plankorna var nya och fina och där stod ett nytt vattenhjul och snurrade utanför en liten smedhytta som förut varit dold av snår och sly och inifrån ekade ljudet av en stånghammare

Anonym

Tiden före Teklas Helande var jag allmänt förvirrad, ostrukturerad & obalanserad på många olika plan. Jag inser, i skrivande stund, att jag var vilsen och levde på ett sätt som fick mig att känna mig trött, frustrerad & grinig. Jag var inte tillfreds med livet – även fast jag lurade och intalade mig själv om motsatsen. Jag levde ”per automatik”, osant & osunt utan att egentligen känna efter vad som var bäst för mig och följaktligen var jag totalt dränerad på energi.

Anledningen till att jag vände mig till Tekla för att få hjälp var att jag upplevde henne som rak & ärlig, sund & klok, objektiv & inkännande.

Helandet satte igång en djupgående, transformativ, process som fått mig att komma i kontakt med min egen styrka – ett faktum som gjort det möjligt för mig att helt ändra riktning i livet. Det har nu gått ca 4 månader sedan Helandet. Dessa månader har varit både oerhört jobbiga & utvecklande. Mycket konstruktivt har hänt och nya insikter har landat i mig.

Irene Gidmark

Jag har haft förmånen att få ta del av Teklas otroliga kunskap både vad det gäller healing och djurkommunikation. Det har både varit i så kallat "skarpt läge" med akut sjuka djur, i undersökningssyfte där veterinärer ej kan ställa diagnos och i situationer med fobier inblandat.

Tekla kan genom sin kommunikation förmedla en direkt känsla och beskriva hästen precis så som den upplevs av mig/oss som jobbar med den dagligen. Hon har dessutom kommunicerat med mina egna fyra hästar, och lyckas omedelbart särskilja alla olika personligheter genom att förmedla det hon får berättat för sig.

Tekla är erfaren och kunnig, vet hur hon ska formulera sig och sina frågor, på ett väldigt ödmjukt sätt. Hon visar stor respekt och har en väldigt god hästkännedom, och vill alltid djurens bästa.

Ett tillfälle som jag speciellt skulle vilja berätta om, är en akut sjuk häst som krampar och får en panikattack, vi är flera som försöker lugna honom dock utan att lyckas. Tekla kommer in i stallet och boxen, och bara av hennes närvaro så lugnar sig hästen, hans puls går ner, andningen blir lugnare och han slutar svettas. Genom hennes närvaro, utan ord, utan någon egentlig fysisk kontakt med hästen så blir han lugn. Hon har dessutom berättat om saker som har hänt/vi har upplevt med hästen, som hon omöjligen kan veta om. Det finns många situationer som vi inte hade rett ut eller klarat av, utan Teklas hjälp.

Jag kan varmt rekommendera Tekla, hon har förmågor utöver det vanliga.

Vägledning

Vid vägledningen så börjar vi med att prata och detta innebär egentligen att du pratar och jag lyssnar på dig. Du får hjälp att sortera och se det du vill lyfta fram, ur olika synvinklar. Därefter tar jag kontakt med andevärlden och får råd från dem till dig – exempelvis svar på dina frågor. Du bestämmer själv hur lång del av tiden som är prat oss emellan och hur stor del av tiden jag reser åt dig.

Grundtiden är 30 minuter och det räcker ofta långt, om du vill ha mer tid så går detta självklart bra. Det kostar 300 kr/30 minuter.

Betala via PayPal
OBS: Betala aldrig förrän vi pratat och är överens om att jag ska göra en vägledning eller ett helande!